• darkblurbg

(15-10-2018) Kaartverkoop gestart!

Gepubliceerd op: 16-10-2018

De kaartverkoop voor voetbalopera Veendammer Wind is op maandag 15 oktober van start gegaan. Liefhebbers kunnen hun entreekaarten reserveren via de website www.voetbalopera.nl,, die op diezelfde dag online is gegaan.

De voetbalopera, waaraan wordt meegewerkt door circa 100-150 vrijwilligers, telt vijf speeldagen: 28, 29 en 30 juni en 4 en 5 juli 2019. Subsidiefondsen, provinciale en regionale overheden alsmede het bedrijfsleven hebben ruimhartig hun steun toegezegd aan dit openluchtspektakel. Dankzij deze financiƫle steun kan de organisatie de entreeprijs voor iedereen zeer betaalbaar houden.

Zoals bekend wordt deze opera in het voetbalstadion aan de Langeleegte opgevoerd als eerbetoon aan de voormalige profvoetbalclub SC Veendam. De club ging in 2013 failliet, maar leeft nog voort in de harten van zeer velen.

Eind vorige maand (20 september) waren het Angelo Cijntje en Marnix Kolder, twee oud-spelers van SC Veendam, die tijdens de kick-off van het evenement de eerste entreekaarten kochten.