• darkblurbg

(17-06-2019) Eerste programmaboek voor Dick Lukkien

Gepubliceerd op: 17-06-2019

Als ‘kind van de Langeleegte’ ontving Dick Lukkien vandaag het eerste exemplaar van het 40 pagina’s tellende programmaboek van voetbalopera Veendammer Wind. De huidige trainer-coach van FC Emmen en de oud-speler en oud-trainer van SC Veendam kwam naar stadion de Langeleegte om het boekwerk (A4-formaat, fullcolour) uitgereikt te krijgen door de voormalig perschef van SC Veendam, René Otterloo. Die is op zijn beurt weer betrokken bij de pr-werkzaamheden voor de voetbalopera.

Beide heren verschenen bewust in een (benefiet)shirt van de voormalige profclub. En dat had een reden. Het programmaboek kost normaalgesproken € 2,50, maar bezoekers die straks ook in het geel of in het geel-zwart komen, krijgen dit bewaarexemplaar namelijk gratis!
Het boekwerkje bevat niet alleen het verhaal van voetbalopera Veendammer Wind, maar ook tientallen foto’s. Unieke beelden vol nostalgie, maar ook beelden van ‘the making of’ deze opera en fraaie portretten van de vijf hoofdrolspelers.
Start opbouw
Vanmorgen is overigens een begin gemaakt met de opbouwwerkzaamheden voor de voetbalopera. Komende week wordt het stadion-in-een-stadion gerealiseerd met plaats voor 2.000 toeschouwers. De première vindt plaats op vrijdag 28 juni.